Vi kæmper for naturen. Hver dag

Vi mennesker giver desværre ikke naturen lov til at redde sig selv. Derfor redder vi den et projekt ad gangen sammen med vores mange støtter og samarbejdspartnere. Det er et stærkt fællesskab, der gør en forskel for kloden og vores fælles fremtid.

Danmark skal være vildere

WWF og Haveselskabet inviterede danskerne til at komme ud i deres haver og gøre dem vilde.

Læs mere

En korridor redder de vilde dyr

Sammen med Hempel Fonden kæmper WWF for at genoprette skoven mellem to nationalparker, så jaguaren, andesbjørnen, tapiren og andre vilde dyr kan få et sammenhængende naturområde.

Læs mere

Vi skal redde unik naturarv

Rwenzori Mountains National Park er hjem for et helt enestående dyre- og planteliv. Men nationalparken i Uganda er truet af menneskelige aktiviteter som afskovning og krybskytteri. Derfor er vi gået sammen med Hempel Fonden om at bevare den unikke natur.

Projekt Rwenzori

Skovbrandene i Amazonas blev slukket

Billeder af en brændende Amazonas regnskov har prentet sig i vores bevidsthed.

Læs mere

Vi giver de unge en stemme

Verdens yngre generationer har krav på en stemme i udviklingen af de nye globale naturmål.

Læs mere

Australske skovbrande

Vi bekæmpede skovbrandene i Australien.

Læs mere

Nationalparker i Uganda

For at stoppe skovhugst og nedskydning af nationalparkens dyr i Uganda, lod WWF tidligere krybskytter forvalte nyplantet eukalyptusskov.

Læs mere

Skovbevaring i Myanmar

På grænsen mellem Myanmar og Thailand ligger Dawna Tenasserim – et af verdens største skovområder, der er hjemsted for et unikt dyre- og planteliv og hele 7 store kattearter.

Læs mere

Grønnere te i Kenya

Produktion af te i Kenya belaster en af de vigtigste skove i området.

Læs mere

Det gamle land på Knudshoved Odde

Knudshoved Odde er et naturområde med høj biodiversitet. Vi har dog allerede mistet en række arter, fordi skove, skovenge og -lysninger er forsvundet. Læs, hvordan vi vil genskabe et sammenhængende naturområde til glæde for områdets arter.

Læs mere

Giv løvfrøen og markfirbenet leverum

Tab af levesteder har medført, at den ikoniske løvfrø er gået voldsomt tilbage i Danmark. Vi vil derfor give løvfrøen en hjælpende hånd, så den kan gøre et comeback i den danske natur. Læs mere om vores arbejde for løvfrøen, og hvordan det også kommer markfirbenet til gode.

Læs mere