WWF opruster på det grønne politiske arbejde | WWF Denmark

WWF opruster på det grønne politiske arbejdeNyhed lagt på den 11 november 2019   |  
WWF-logo
© WWF

Det nye grønne politiske fokus skaber nogle unikke muligheder samt lægger et ansvar hos de grønne ngo’er. Derfor ansætter WWF Verdensnaturfonden flere kræfter til at løfte de mange opgaver, der ligger i at gøre Danmark vildere og grønnere for de kommende generationer. 
 

Naturen og de vilde dyr er i krise. Det ved politikerne godt, og derfor har de sat flere initiativer i gang, der skal være med til at redde biodiversiteten.

Det politiske fokus på naturen og klimaet i Danmark er en unik mulighed for at få rettet op på mange års tilbagegang på naturen og biodiversitetens vegne. Derfor har WWF Verdensnaturfonden valgt at indhente flere kræfter til at løfte de mange politiske tiltag, der lige nu er i spil for at forbedre Danmark og verdens naturtilstand. Det er i denne omgang gjort ved at ansætte Mille Herskind, som ny public affairs rådgiver for WWF. Hun skal sammen med resten af holdet af eksperter og specialister arbejder videre med at realisere regeringens ønsker til en ny natur- og biodiversitetspakke, klimaambitioner om en ny klimalov og en reduktion af CO2-udledninger, en grønnere udviklingsbistand samt udvikling af en moderne cirkulær økonomi i Danmark.

Alt dette skal ske i Danmark i de kommende år – og det lægger fuldstændig op til det helt afgørende møde om verdens nye biodiversitetsmål, der løber af stablen i Kina i efteråret 2020. Her bliver de nye mål for at forbedre verdens biodiversitet sat for de næste 10 år.

WWF’s nye medarbejder ser frem til at deltage i arbejdet for et grønnere Danmark og en klode med økosystemer i balance:

Naturen og de vilde dyr har brug for at vi griber det momentum, der er lige nu for at redde verdens og Danmarks biodiversitet. Danskerne har givet regeringen et kæmpe grønt mandat – og det har politikerne gjort klogt i at kvittere for med nye forhandlinger om både en klimalov, et ambitiøst CO2-reduktionsmål på 70 % og ikke mindst den natur- og biodiversitetspakke som Mette Frederiksen netop har lanceret. Det er et fantastisk godt udgangspunkt for at skabe gode grønne resultater, og jeg glæder mig til at tage fat i arbejdet”, siger Mille Herskind, der er den nye public affairs rådgiver i WWF Verdensnaturfonden.

Mille Herskind kommer fra en stilling som International Policy konsulent i AIDS-Fondet og tidligere fra en stilling i UNDP Nordic Office. Hun starter i WWF d. 1. december.
WWF-logo
© WWF Forstør

Kommentarer

blog comments powered by Disqus