WWF pandaen er blevet en del af bObles familien | WWF Denmark

WWF pandaen er blevet en del af bObles familienNyhed lagt på den 15 november 2012   |  
bObles produkt
© bObles
WWF Verdensnaturfonden og den danske Gazelle-virksomhed bObles byder nu sammen op til en masse sjove lege, der udfordrer og styrker motorikken - og samtidig giver en masse viden om verdens dyr og natur.

bObleshar nemlig designet tre Tumle Pandaer til fordel for WWF. Hver Tumle Panda repræsenterer et kontinent, som WWF har fokus på i deres arbejde.

Tumle Pandaerne er designet med bObles velkendte striber og WWF’s ikoniske panda. Med Tumle Pandaen følger en pixibog, der fortæller om samarbejdet, de 3 kontinenter, som Tumle Pandaerne
hver især er inspireret af, og samtidig er der inspiration til en masse sjove lege.

Motorik og rollespil i julegave?

WWF Tumle Pandaen er utrolig god til at udvikle barnets motorik og styrke. Blandt andet kan barnet ligge henover den og få styrket sin bagside og få vægtbæring på armene. Man kan også trille med den, bruge den til jorden er giftig, bruge den som skammel eller bygge med den. Mulighederne er mange.

Overskuddet fra salget af Tumle Pandaerne går til WWF's arbejde for verdens dyr og natur. Produkterne kan købes i WWF's webshop.

Om bObles

Da arkitekten Bolette Blædel var på barsel med sin første søn, fandt hun ud af, at der var langt mellem møbler til børn, som appellerede til leg, kreativitet og fysisk udfoldelse og samtidig kunne leve op til hendes forkærlighed for godt, dansk design. Sammen med søsteren, beklædningsdesigner Louise Blædel, fik hun derfor ideen til at skabe en serie multifunktionelle møbler, under navnet bObles, som børn havde lyst til at lege med og voksne ville byde indenfor i stuen.

Et nøje udtænkt samspil mellem form og funktion har altid været bObles’ varemærke, og alle møbler er udviklet og testet med en ambition om at skabe interiør, der appellerer til leg og motorisk udvikling. Både hos de helt små og de lidt større børn.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om partnerskabet, er du velkommen til at kontakte Mette Damborg på 53 63 43 10 eller på mette@bobles.dk eller Frederik Esbensen Lynge på f.lynge@wwf.dk, tlf. 31 13 17 83.
bObles produkt
© bObles Forstør
WWF_bObles logo
© WWF Forstør

Kommentarer

blog comments powered by Disqus