Slå et slag for løverne | WWF Denmark

Slå et slag for løverneNyhed lagt på den 29 januar 2013   |  
Løve pandaclub
© Nikolaj Christensen WWF
For første gang nogensinde bliver løverne sat på stald i København Zoo – vel og mærke for at mennesker kan komme ind i anlægget. København Zoo og WWF’s PandaClub har inviteret en masse begejstrede børn til at slå katten af tønden inde i anlægget. Formålet er at sætte fokus på illegal handel med dyr.

Fokus på den internationale illegale handel med dyr

WWF Verdensnaturfonden og København Zoo har sammen valgt at sætte fokus på den verdensomspændende illegale handel med truede dyr, der er eksploderet inden for de seneste år. Derfor inviteres alle interesserede til fastelavn, hvor man kan ”slå et slag for løverne” sammen med WWF Verdensnaturfonden og København Zoo og være med til at sætte fokus på det voksende problem.

På listefødder hos løverne

De afrikanske løvers hæle rammer ikke jorden, når de går. Det samme kommer formodentlig til at være tilfældet for de besøgende børn, der skal slå katten af tønden hos de store katte. For selvom løverne er på stald, vil selv de modigste børn og unge nok få et lille sug i maven, når de går i løveanlægget.

Styrke, kraft og vildskab i Zoo

Dette er tre ord, der ofte bliver brugt til at beskrive løver. Og netop styrke, kraft og vildskab er også ordene, der bedst beskriver det show som opføres i Elefanthuset inden tøndeslagningen hos løverne. Professionelt stylede løver skal både underholde de besøgende og samtidig vise dem virkelighedens barske verden for klodens vilde dyr, der er jages vildt for deres knogler og skind.

Program

Arrangementet foregår 10. februar.
Dørene åbner i København Zoo klokken 10.00
De tre show i Elefanthuset er klokken 10.30 , 11.30 og 12.30.
Der vil være mulighed for at slå katten af tønden hos løverne umiddelbart efter de to første show.

Kontakt

For yderligere oplysninger, kontakt:
Gitte Hemmingsen, leder i PandaClub, g.hemmingsen@wwf.dk, 40844840

Fakta om illegal handel

Der handles årligt med truede dyr og planter for 108 milliarder danske kroner, hvilket gør det til verdens fjerde største handelskriminalitet, viser en ny rapport fra WWF. Fighting illicit wildlife trafficking: A consultation with governments (2012).

WWF er verdens største og mest indflydelsesrige NGO (non-governmental organization), der arbejder for at bevare natur og miljø. Vi er en udfordrende, konstruktiv, videnskabsbaseret og troværdig organisation, der samarbejder med borgere, politikere og virksomheder. Verdensnaturfonden er den danske afdeling af WWF og del af et globalt netværk, som består af 28 nationale organisationer og 24 programkontorer i tilsammen 40 lande. Kontoret er beliggende i København og har 35 ansatte.

Løve pandaclub
© Nikolaj Christensen WWF Forstør
Peter Chadwick WWF-Canon
© Peter Chadwick WWF Forstør

Kommentarer

blog comments powered by Disqus