WWF Verdensnaturfonden søger personlig assistent til Generalsekretæren | WWF Denmark

WWF Verdensnaturfonden søger personlig assistent til GeneralsekretærenNyhed lagt på den 31 oktober 2019   |  
WWF-logo
© WWF
Er du struktureret, elsker at koordinere og har sans for detaljen? Og kan du tænke strategisk og omdanne den nyeste viden om natur og miljø til inspirerende oplæg? Så er du måske den rette som Personlig Assistent (PA) for WWF Verdensnaturfondens generalsekretær.

Arbejdsopgaver

Det er i vid udstrækning dig, der planlægger Generalsekretærens dagligdag, prioriterer hans tid og indsatser og sikrer, at han altid er er klædt på til det næste møde eller opgave.

Du bliver en del af WWF’s ledelsessekretariat, hvor du sammen med direktionssekretæren arbejder tæt sammen med Generalsekretæren om en række opgaver: assisterer i organisations- og strategiudvikling, udvikler og færdiggør præsentationer og oplæg samt skriver referater, koordinerer og arrangerer interne processer og møder internt i huset og eksternt med diverse interessenter, administrerer generalsekretærens tid og opgaver (herunder mails og møder) og sparrer med ham om WWF’s fokusområder, opgaver mm. på daglig basis.

Du varetager desuden kontakten til generalsekretærens og WWF’s vigtigste interessenter, herunder koordineringen med WWF’s direktion, bestyrelse og præsidie. Derudover vil der også være enkelte administrative opgaver på kontoret.

Kvalifikation og erfaring
Som PA vil du have adgang til alle informationer og diskussioner på direktions- og bestyrelsesniveau. Derfor er en høj personlig integritet en helt afgørende kvalifikation for dette job.

Ledelsessekretariatet er bindeled til interessenter, sponsorer og beslutningstagere i WWF’s internationale system, virksomheder og dansk politik. Du har således politisk tæft og har kommunikationsværktøjskassen helt i orden. Du skriver og taler godt dansk og engelsk og føler dig helt hjemme i Powerpoint, hvor du nemt får budskaberne til at stå skriftligt og visuelt klart.

Da WWF Verdensnaturfonden er en organisation i stor vækst, har vi altid mange processer og projekter i gang. Derfor har du et exceptionelt overblik og evnen til hele tiden at tænke to skridt frem, ligesom du har sans for detaljen og ikke kan ”leve” med fejl.

Din baggrund er til gengæld ikke så vigtig. Måske er du en dygtig kommunikatør med orden i pennalhuset, eller måske har du et nogle års erfaring som personlig assistent. Hvis du har kendskab til arbejdet i en politisk organisation, er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
 

  • En central rolle i verdens største miljø- og naturorganisation
  • Et job med et stort, selvstændigt ansvar for mange forskellige arbejdsopgaver
  • En dynamisk dagligdag, hvor den ene dag aldrig ligner den anden
  • Korte beslutningsveje og stor indflydelse med direkte adgang til direktion og generalsekretær
  • Dygtige, dedikerede og kreative kolleger, som brænder for at gøre en forskel


Praktiske oplysninger
Du vil referere til Generalsekretær Bo Øksnebjerg. Arbejdssted er Svanevej 12, 2400 København NV. Stillingen ønskes besat fra 1. januar 2020.

Har du spørgsmål, så kontakt generalsekretærens nuværende PA, Emma Klint Koefoed på e.koefoed@wwf.dk, +45 2268 8114.

Deadline for indsendelse af ansøgning mandag den 18. november 2019. Vi tager løbende kandidater til samtale.

Krav til ansøgningen
Ansøgningen må maksimalt fylde én side og CV maksimalt tre sider. Send det hele i en samlet pdf-fil til job@wwf.dk og skriv ’WWF PA til Generalsekretær’ i emnefeltet.

World Wide Fund for Nature (WWF) er en af verdens største og mest indflydelsesrige miljøorganisationer. Vi arbejder for en fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen. Vi er en vidensbaseret organisation, der samarbejder løsningsfokuseret og konstruktivt med alle sektorer i samfundet. WWF Verdensnaturfonden er den danske afdeling af WWF og del af et globalt netværk, som er repræsenteret i mere end 100 lande. Der er ca. 60 ansatte på kontoret i København.

WWF-logo
© WWF Forstør

Kommentarer

blog comments powered by Disqus