Har du brug for et Wake-Up Call? | WWF Denmark

Har du brug for et Wake-Up Call?Nyhed lagt på den 20 januar 2020   |  
Bliv vækket med et godt råd til, hvordan du passer på kloden
© Hjaltelin Stahl
De fleste af os kender det godt. Det kan være svært at gøre en forskel for den pressede klode og klimaet i en travl hverdag. Derfor har WWF Verdensnaturfonden i samarbejde med bureauet Hjaltelin Stahl besluttet at give danskerne mulighed for at få et Wake-Up Call om morgenen.

Psykologer inden for adfærdspsykologi peger på, at vi mennesker er mest samvittighedsfulde, når vi lige har slået øjnene op. Og at vi netop her er klar til at træffe gode beslutninger, der ændrer vores vaner til det bedre.
Derfor starter vi den nye vækningsservice – Wake Up Call. 10 Kendte danskere erstatter dit larmende vækkeur med lidt kærlighed og et godt råd til, hvordan du gør dine morgenrutiner en smule bedre for planeten. Hvem der ringer, og hvad de taler om, finder du ud af på dagen.

Giv din mor og søster et wake-up call

Det er en sjov måde at gøre noget godt for dig selv og for planeten, som faktisk kan gøre en stor forskel. For det er ikke nogen hemmelighed, at vores enorme forbrug presser planeten til det yderste.
Hvis du har en ven, kollega, mor eller søster, som du synes bør starte dagen med et Wake-Up Call, så kan du faktisk også tilmelde dem.

De kendte, som du kan blive ringet op af, er:
Ellen Hillingsøe, Ibi Støving, Esben Bjerre, Sara Bro, Christian Fuhlendorf, Lina Rafn og Paw Lagermann, Flemming Møldrup, Lars Jacobsen eller Brian Holm.

Læs mere her på https://wwfwakeupcall.dk/ 
Bliv vækket med et godt råd til, hvordan du passer på kloden
© Hjaltelin Stahl Forstør

Kommentarer

blog comments powered by Disqus