Støt via arv og testamente | WWF Denmark


 
	© Martin Harvey / WWF

Arv

Lad naturen arve

Naturen er fyldt med fascinerende vidundere, men vi udnytter den som aldrig før. Naturområder og arter forsvinder i alarmerende hast, og jeg er oprigtigt bekymret på naturens vegne. For når vi sætter naturen under pres, sætter vi vores eget liv - og dermed også vores fælles fremtid - under pres.

Man siger, at livet kun er til låns, men du kan faktisk aflevere dit tilbage, når du har brugt det. For når du betænker WWF, er du med til at give klodens vidunderlige natur og vilde dyr videre til næste generation.

Din støtte, stor som lille, går til vores arbejde for at skabe en verden, hvor mennesket lever i harmoni med naturen og til at beskytte verdens vilde dyr og deres levesteder, inden de risikerer at forsvinde for altid.

Hvorfor betænke WWF?

Ved at betænke os i dit testamente er du med til at sikre, at vi også fremover kan arbejde for en fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen. Du kan give en gave, som muliggør en ekstra indsats på særligt aktuelle områder.

Testamente - hvis du vil bestemme selv

Hvis du selv vil bestemme, hvordan din arv engang skal fordeles, så er du nødt til at oprette et testamente. Uden testamente følges arveloven. Har du ingen arvinger og har du ikke skrevet testamente, går hele arven til staten.

 
	© Andy Rouse / naturepl.com
© Andy Rouse / naturepl.com

Kontakt os om arv

Du er meget velkommen til at ringe og få en snak om arv og testamente. Vi sender dig også gerne vores folder om arv.

Download WWF's folder om arv

Kontaktperson, arv:

Mads Kulmbak

Fundraising Specialist

WWF-Denmark

+45 41 43 79 99