WWF / Netflix: Vild Planet | WWF Denmark

Vild Planet

Netflix og WWF går sammen i ny gigantserie om vores klode.

© Steve Benjamin/Silverback Films

Vild Planet (Our Planet)

Naturen er vores hjem, vores sundhed, den mad vi spiser, den luft vi indånder, det vand vi drikker. Naturen er vores livsgrundlag. Uden den kan vi ikke eksistere.

Men vi mennesker er blevet den største trussel mod vores smukke planet. WWF’s Living Planet Report 2018 viser, at mere end halvdelen af Jordens vilde dyr er forsvundet mellem 1970 og 2014.

Men der er håb for fremtiden, for vi kender nemlig videnskaben til at løse problemerne. Derfor er der brug for, at vi står sammen på tværs af landegrænser, nationaliteter og kulturer, for at redde vores unikke natur.

Et helt særligt samarbejde

Vild Planet er en ny Netflix dokumentarserie produceret af Silverback Films og lavet i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden. Seriens otte afsnit udkommer i hele verden den 5. april 2019 på Netflix.  

Med en produktionstid på fire år, er der nok at glæde sig til. Vild Planet udforsker naturens rige vidundere, ikoniske arter og unikke fænomener fra dyrenes verden. Men serien dykker også ned i de globale problemer, som truer naturens eksistens i fremtiden.

Vores mål er at få folk over hele verden til at forstå de udfordringer, som både vi og naturen står overfor. Først der kan vi begynde at redde naturen og ændre på dens alarmerende hurtige tilbagegang.  

Dokumentarserien vil starte den allervigtigste samtale. Nemlig den der handler om vores fælles hjem.

Læs pressemeddelelse

Fem ting du skal vide om Vild Planet

Hvornår udkommer Vild Planet i Danmark?

- Den udkommer på samme tidspunkt over alt i verden, nemlig den 5. april 2019.

Hvem er fortæller i Vild Planet?

- David Attenborough, den verdenskendte naturelsker, lægger stemme til de otte afsnit.

Hvordan er Vild Planet filmet?

- Det har taget fire år at producere optagelserne, der er filmet i 50 forskellige lande fordelt over alle klodens kontinenter. Vild Planet er blevet til i samarbejde med Silverback Films, hvis direktør Alastair Fothergill har været med til at udarbejde Planet Earth og Blue Planet.

Hvor lang tid tog det at filme?

- 3.500 dages non-stop optagelser tog det at lave optagelserne til serien.

Hvor mange episoder bliver der?

- I alt kommer der til at være otte afsnit i Vild Planet-serien, der kommer til at vise klodens spektakulære natur og dyreliv.