Our Planet | WWF Denmark

Our Planet er en original Netflix-dokumentarserie lavet gennem et banebrydende samarbejde mellem Netflix, Silverback Films og WWF. Serien har taget fire år at prodcuere og viser de naturrigdomme, unikke arter og fantastiske dyreliv som kloden indeholder, men serien dykker også ned i de globale problemer, som truer naturens eksistens i fremtiden.

I dag er vi, mennesket, blevet den største trussel mod klodens velbefindende. Vores mål med Our Planet er at få folk over hele verden til at forstå de udfordringer, som både vi og naturen står overfor. Først der kan vi begynde at redde naturen og ændre på den alarmerende tilbagegang.  

Our Planet starter den allervigtigste samtale. Nemlig den der handler om vores fælles hjem.

WWF's rolle har været at sørge for, at Our Planet og alt omkring filmen er baseret på den seneste forskning og viden om naturen.

Se serien her (kræver Netflix-abonnement)

Hvad er biodiversitet?

Sunde skove har brug for ulve

En bisonhistorie

Hvordan vi redder de frosne egne

"Hvad vi gør nu og i de følgende få år, vil påvirke de næste tusinder af år."

- Sir David Attenborough

Eksempler på, hvad WWF gør for at sikre planetens fremtid

Forstå biodiversitet på tre minutter

Det er naturens absolutte buzzword, og et begreb, der er værd at forstå, hvis du vil være med, når politikerne tager store og skelsættende ...

26 nov 2019 Læs mere »

Indiens tigre er blevet markant flere

Tigerbestanden i Indien er vokset til knap 3.000 ifølge en splinterny opgørelse fra landets egne myndigheder. Det er den hidtil største opgørelse af ...

31 jul 2019 Læs mere »

I dag har vi brugt alle Jordens ressourcer for 2019

Fra og med i dag går vi igen i minus på klodens konto for naturressourcer. De ressourcer, der var til rådighed for hele 2019, er nemlig allerede ...

29 jul 2019 Læs mere »
© N.C. Turner / WWF

Hvad kan du gøre for planeten?


Din livsstil og de valg, du foretager, er med til at påvirke planeten. Men det er nemt at ændre livsstil, så din dagligdag bliver mere bæredygtigt indrettet til glæde for kloden klima, natur og dyr. Læs mere og bliv inspireret her.
© Torben Mayer/Fiskeri- og Søfartsmuseet

Det er de unge, der skal passe på planeten i fremtiden


Det er yderst vigtigt hele tiden at samle viden om naturen, dele sin passion for naturen og undervise i de færdigheder, der skal til for at skabe et mere bæredygtigt samfund. Klik videre her og se, hvad WWF tilbyder af undervisningsmaterialer og viden om planeten.

Eksempler på WWF's arbejde for kloden: