Elektrisk superbil samler penge ind til WWF's arbejde | WWF Denmark

Elektrisk superbil samler penge ind til WWF's arbejdeNyhed lagt på den 04 juli 2012   |  
Gitte Tesla
Gitte med Teslaen på Svanevej
© WWF
Tesla og WWF Verdensnaturfonden samarbejder om naturbeskyttelse. Under sloganet ”jeg kører penge ind til WWF” kører en række kendte danskere penge ind til WWF i den miljørigtige elektriske sportsvogn Tesla Roadster.

Generalsekretær for WWF Gitte Seeberg, TV- og radiovært Felix Smith, livsstil ekspert Christian Grau får hver tre dage til at køre landet tyndt i den elektriske sportsvogn. Tesla donerer fem kr. pr kørt kilometer til WWF. Alle bidrager desuden med hver deres felt og interesseområde til at skabe opmærksomhed omkring klimapolitik og grøn energi samt verdens mest avancerede elbil.

Efter at have kørt i bilen på førstedagen i går er Gitte Seeberg helt solgt:

Sandheden er følgende: Jeg er forelsket! Teslaen og jeg synes som en symbiose. Jeg har frydet mig hvert et minut, jeg har kørt den. Kan det virkelig være rigtigt, at vi skal skilles på torsdag? Og så er det endda en miljørigtig bil. Fra 0 til 100 km på 3 sekunder i en elbil! Ikke dårligt. Vildt fedt hvis man har lidt fart i blodet. Den er virkelig fed og fantastisk! Glæder mig til dagen i dag og i morgen med min orange Tesla, hvor jeg skal en tur på landet”!

Tesla Roadster er verdens hurtigste elbil, og med 340 km på en opladning er det samtidig elbilen med den længste rækkevidde. De tre kendte bestemmer selv ruten, og hvad der skal ske undervejs, og hele programmet slutter med en event på Toldboden den 5. juli kl. 18:00, hvor det endelige antal kilometer offentliggøres.

Jeg er utrolig glad for samarbejdet med Tesla. Elbilen er fremtidens bil, og vi er særdeles glade for den i WWF. Det er kun et spørgsmål om tid, før den helt afløser fortidens benzinbil. Men den er jo ikke kun god ved miljøet. Den er også både hurtig og fræk og kan faktisk køre fra København til Skagen eller ned til den tyske grænse uden problemer kun med vind i tanken. Den grønne fremtid bliver også en ny og sjov fremtid,” siger Gitte Seeberg.

Vi er glade for at bidrage til WWF’s vigtige arbejde og samtidig vise, at en bæredygtig udvikling ikke behøver være kedelig”, fortæller Esben Pedersen fra Tesla.

Tesla Roadster er lydløs, udstødningsfri og uden tvivl den smarteste elbil der findes. Derfor er den oplagt til at sprede budskabet om, at en bæredygtig udvikling ikke behøver at være kedelig. Hold øje med bilen i sommerlandskabet, den vil være let at genkende på vejene med den verdensberømte WWF-panda på siden samt sloganet ”jeg kører penge ind til WWF”.

Følg med på Gitte Seebergs Facebookside hvor hun vil fortælle om sine ture i Teslaen.
Gitte Tesla
Gitte med Teslaen på Svanevej
© WWF Forstør

Kommentarer

blog comments powered by Disqus