Martin Lidegaard skyder gang i nyt WWF online forum om klima og energi | WWF Denmark

Martin Lidegaard skyder gang i nyt WWF online forum om klima og energiNyhed lagt på den 04 september 2012   |  
Klima- og Energiminister Martin Lidegaard
© Carsten Snejbjerg
Vær med i debat om fremtidens europæiske klima- og energipolitik og få svar på spørgsmålet om, hvorfor EU's beslutningstagere stadig ikke er blevet overbeviste om, at øget handling på klimaområdet vil gavne økonomien.

Nyt online-forum ser dagens lys

I dag åbner klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard sammen med bl.a. den polske miljøminister Marcin Korolec  WWF’s nye europæiske online debatforum med et video-indlæg under temaet: “Why aren't more EU decision makers convinced that increased climate action will benefit the economy?”

Europæiske spidser krydser klinger

Med Polen som det pt. mest fodslæbende europæiske land på klimaområdet, er der lagt op til en spændende debat med bl.a. Korolec, ligesom der vil være bidrag fra Dimitra Mavraki, rådgiver for den tidligere græske miljøminister Papakonstantinou, og Niklas Höhne, direktør for energi og klima i det tyske analysefirma Ecofys.

Du kan også være med!

Se indlæggene og vær selv med i de to dage, debatten varer, ved at registrere dig på: WWF Climate and Energy Forum. Det tager kun et par minutter. Debatten løber fra den 5. september kl. 09.00 til den 6. september kl. 18.00. I løbet af efteråret vil det nye online-forum køre andre tilsvarende 2-dages debatter om forskellige temaer i den europæiske klima- og energipolitik.
Klima- og Energiminister Martin Lidegaard
© Carsten Snejbjerg Forstør

Kommentarer

blog comments powered by Disqus